Értékeink

Fenntartható működés
A környezetvédelem és a budapestiek egészséges életmódja érdekében a korszerű és ügyfélközpontú, fenntartható közösségi közlekedés fejlesztéséért és hosszú távú működtetéséért dolgozunk.
Átláthatóság
A BKK tevékenységével kapcsolatos közérdekű adatokhoz a lehető legegyszerűbben, díjmentesen és egyenlő feltételekkel biztosítjuk a hozzáférést. Működésünket, döntéseinket általánosan ismert és képviselt elvek, értékek vezérlik: hiszünk a nyílt, őszinte, közvetlen kommunikáció erejében; tevékenységünk nyomon követhető, kapcsolatainkat a nyíltság jellemzi, az információt közös erőforrásnak tekintjük.
Közszolgáltatói felelősség
Szem előtt tartjuk a közösség érdekeit és a közpénzzel való hatékony gazdálkodást. Tevékenységünk elkötelezett a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, ezzel is a budapestiek egészséges életmódját szolgáljuk.
Szakmai kiválóság
A feladatok teljesítésében a maximumot hozzuk ki magunkból, szakmánk legjobbjai vagyunk.
Együttműködés
Egy jól működő szervezet alapja az együttműködés, hiszen az együttműködő kolléga másokat is támogat, bevon, inspirál és aktivizál, tehát a közös eredmények létrehozására törekszik.
Személyes felelősségvállalás
Felelősséget vállalunk a feladatok elvégzéséért, az átadott részfeladatokért, a magas minőségű munkavégzésért, saját személyes fejlődésünkért, a BKK-nál betöltött szerepünkért, az egyéni kisebb-nagyobb sikerekért, amelyek az egészhez járulnak hozzá.

Értük dolgozunk

  • Elégedett ügyfelekért

    Együtt közlekedünk az utasokkal, nap mint nap azokon a vonalakon és járatokon utazunk, amelyeken ők. Ügyfeleinkhez hasonlóan mi is bosszankodunk, ha egy járat késik, vagy ha épp az orrunk előtt megy el. Látjuk tehát Budapest közlekedésének hiányosságait. Ezért mindennap azért dolgozunk, hogy még jobban megértsük ügyféleink igényeit, és új megoldásokat nyújtsunk.

  • Tudatos társadalomért

    A társadalmi felelősségvállalás mindig központi szerepet töltött be a BKK életében. 2015 óta veszünk részt a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő kampányában, mi szervezzük a fővárosban az Európai Mobilitási Hét Autómentes Hétvége programját, amely mindig nagyszámú látogatót vonz, aktívan tevékenykedünk a Közlekedési Kultúra Napján, minden évben meglepetéssel készülünk gyermeknap alkalmából, akadálymentes megoldásokat nyújtunk a mozgáskorlátozottak, a siketek és nagyothallók, látássérültek, a fogyatékkal élő emberek számára.

  • A zöldebb környezetért

    Fejlesztjük a környezetkímélő közlekedési módokat: megújítottuk a MOL Bubi közbringarendszert, új kerékpárutakat létesítettünk, és kizárólag alacsony károsanyag-kibocsátású járművek beszerzésében veszünk részt. Nemcsak teszünk a környezetért, de népszerűsítjük is a „zöldben” gondolkodást: olyan kampányokat szervezünk és olyanokban veszünk részt, amelyek felhívják a figyelmet a környezetkímélő közlekedésre. Legnagyobb ilyen kampányunk az Autómentes Hétvége, amely a fenntartható közlekedést népszerűsíti.

A BKK-nál az élhetőbb Budapestért dolgozunk

A BKK-nál nap mint nap azért dolgozunk, hogy Budapest közlekedése zavartalanul és olajozottan működjön.

A legkülönbözőbb feladatokat látjuk el

Nálunk megtalálod a magasan képzett közlekedésmérnököket és közlekedési szakembereket, akik egyedülálló fejlesztési projektekben vesznek részt és alakítják a jövő közlekedési trendjeit. Emellett a közösségi közlekedés szempontjából nélkülözhetetlen szolgáltatásainkat biztosítják a jegyellenőrök, az utaskoordinátorok, a forgalmizavar-elhárítók és a FUTÁR-központ munkatársai. A háttértámogatást adja többek között a HR, a Kommunikáció, a Jog, a Compliance, a Vállalatbiztonság, az IT, a Gazdaság, az Értékesítés és a Közbeszerzés szakterület.

Mi szervezzük Budapest közlekedését

Fontos feladatokat látunk el a mindennapokban: megtervezzük és megszervezzük a budapesti közösségi közlekedést, tájékoztatjuk ügyfeleinket, értékesítjük a jegyeket és a bérleteket. A MOL Bubi közbringa-szolgáltatás működtetőjeként aktívan hozzájárulunk a fővárosi kerékpáros-közlekedés fejlődéséhez.

A jövőt tervezzük

A ma teendői mellett a főváros közlekedésének a jövőjét is intenzíven alakítjuk: a közösségi közlekedéssel kapcsolatos tervek előkészítésében, kidolgozásában kulcsfontosságú szakmai szereplők vagyunk. A BKK-nál a főváros fenntartható mobilitásáért dolgozunk: hogy Budapest élhetőbb nagyváros legyen.

Segítünk abban, hogy a mobilitás mindenki számára elérhető legyen

BlankImg

Könnyen megközelíthetővé tesszük a közösségi közlekedést

A főváros valamennyi pontján biztosítjuk, hogy ügyfeleink rövidebb sétatávolságra találjanak autóbusz-, troli-, villamos- vagy metrómegállót, kiépített kerékpárutat vagy mikromobilitási eszközöket, és segítségükkel a város bármely pontjára a lehető legkevesebb átszállással eljuthassanak.

BlankImg

Szolgáltatásainkhoz bárki egyszerűen hozzáférhet

Online és offline csatornákon mindig az aktuális állapotnak megfelelően tájékoztatást adunk a tervezett útvonalon igénybe vehető járatokról, közlekedési eszközökről, az utazási időről, a menetrendekről.

BlankImg

Biztosítjuk a kényelmes és biztonságos közlekedést

Ügyfeleink biztonságban érezhetik magukat, mert járműveinkkel balesetmentesen, kényelmesen juthatnak el úti céljukhoz.